Vaikka yleisönä oli lähes täysi Olympiastadion, Bon Jovi ei sortunut temppuilemaan Helsingin-keikallaan maanantaina.

Mun mielestä loistava lavakarisma, ei aina tarvii juosta ja hyppiä, vapaauinnin tanssiliike ja lesotus polvennytkäytyksil on cool.

Illan ainoat erikoistehosteet olivat lavan taustan videoruutu ja juhannusviikon illassa sangen vaisuksi jäänyt valoshow.

Tuskinpa noita auringon säteitä saa olla osumatta stadikalle, sama se on poltella miljoonia valojen kera kun ne ei mihkään näy. Järjestyssäänötuusiks ja nää keikat 23-00 alkaviks. Kulttuuria, lutuuria!

Stadionkonsertin näyttävin osa olikin täysillä mukana elänyt yleisö. Käsimeri velloi takakaarretta myöden. Sanat osattiin hyvin. Viimeisenä ennen encoreja kuultu Livin' on a Prayer aloitettiin antamalla yleisön laulaa ensimmäinen säkeistö.

Kuuntelin äsken kyseistä biisiä liveversiona vuodelta '00, kylmät väreet nous kun muisteli eilistä. Iso käsi kaikille \o/

No enivei, oli äänentosito laatua mitä tahansa, paras keikka missä mä olen ollu, en tosin monellakaan ole ollut, ettei sillä. Enivei, keikkapaitaa löytyy ja muutamia kuvia ja äänitettä kännykästä. Laittaispa joku youtubeen tai johki pient pätkää, omat nii huonolaatusia, ettei mee itelläkää läpi ku pelkästää sen takii et pystyy kuvittellee sen eilisen tilanteen.

Mahtavuutta. Bon Jovi 16.6.08, kiitän.

Ainii kursivoidut on heasrin artikkelist, sinne siis kopiraitit. Tääki o kursivoitu mut kirjotin itte.