Niin kauan jaksoin olla kirjoittamatta / soittamatta lähes kokonaan. Eilen fiilsitelin, touchi oli kadonnut aika pahasti, mutta tänään kulki jo hieman paremmin. Wohoo oon nyt kuunnnellu ihan 'tun täysii Mewiä.

Care-line, Care-lines thumbed it up
What are your stories all about?
Carries a weight on her swing
On her swing

Ei tää kirjoittamine oikee inspaa enää näi syvemmällä kesää, mut lupaan vielä avautua jokupäivä oikeen kunnolla. Toistaseks hormonit vie ja naiset sekoittaa päätä. Tai oikestaan nainen. Kaiken takana on se yks 'tun nainen.

Tota edellistä avautumisriviä miettiessäni kuntoon kappallekkin kerksi vaihtua, albumi etenee.

There's a taste that you can't shake
But you can't seem to let them go awry
I know you're special
You're a rocket to me
At this surprised
All the time

Taidankin ottaa levyn huomenna autoon työmatkoille. Speciaaaaaaal. Ja tostakin sanasta tulee mieleen se yks ja ainut ihminen. Voi miksi sun pitääkään olla niin. Ja noin. Olisipa rohkeutta avata ittensä ihan kokonaan, ei sit vituttais joka ilta oma pelokkuus tunnustaa tunteensa. 'ttu.

So are you my lady, are you?
So are you my lady, are you?
The rain, the rain, the rain is falling down
The cars remain

Kyllähän tää tästä pikkuhiljaa avautumiseks tais sittenki muuttua. nimettömänä kirjoittaminen ja asioiden esille tuonti onkin paljon helpompaa hyvän musiikin tahdissa. Tarkemmin tätä kappaletta kuunneltuani (Zookeper's boy) muistan muutman vuoden takaa istuvani ikkunalaudalla kerrostalo-asunnossa ja kuuntelevani täät kappaletta silloisen ihastukseni kanssa, hänelle kerroin tunteistani, sen jälkeen ei paljon toistemme luona vierailtu. Eipä edes kavereina. Memory's.

I know colours wait for you
I feel so car-sick and alone

Autosairaus. Meiä autos haisee kuolema, yks ihminen päätti oksentaa sinne viikonloppuna, imuroitu ja pesty on aineilla, ikkunat ja ovet ollu auki monia tunteja päivittäin. Tais olla kaveri syöny jotai metallia ja happoja. Noh, kylhä se tarjoutu jopa anatamaan krovauksesks rahaa tosta, mulle aika sama, mutta JOS joskus uskallaudun pyytämään naisen kanssani ulos niin sitten pitäisi tuo auto varmaan jollain alkoholeilla läträtä tms.

What a day I have had
What a day I have had
Now it's over, isn't it?
What a day I have had
What a day I have had
Now it's over, isn't it?
There goes Louisa
There goes Louisa

Jospa sitä noitten sanojen kera nukkumaan. Good night.