1594236.jpg

Olin eilen siellä keikalla. Rautasessa kunnossa on pappa, tarkistin äsken ja täyttää huomenna 63 vuotta. Jotain sellaista se kai mainitsikin välispiikeissä. On muuten hieno showmies, ja itse ainakin nautin noin kaksi tuntisesta esityksestä.

Merkintöjä joita päässäni tein oli muutamia:
Miksi helvetissä jokaisen kappaleen pitää loppua siihen "tsykytsykytsykytsyky .... TSAH" renkutukseen, jossa ensin siis vedetään helvetin nopeesti, sitten lyhyt tauko, jonka jälkeen kaikki kitaristit lyö kitaraansa ja rumpali rumpuja.

Uusi Fogertyn matsku on muuten aika soolopainotteista, tai sitten se veti keikalla ihan vaa fiiliksen takia niitä. Hyviä sooloja, ei siinä mitään, mutta vetäis vaikka yhen vähän pitemmän ja pari lyhyttä, eikä 100 lyhyttä.

Järkkäreiden toiminta permannolla. Vain eturivissä istuneet saivat seisoa aivan lavan edessä, muiden piti istua omilla paikoillaan. Olisihan se nyt hävytöntä jos rock-keikalla ihmiset seisoisivat permanolla? Eiku siis mitä vittua. Nojoo, olihan se keski-ikäkin siellä permannolla tosin varmaa 50-60, joten ehkä sinne ois ihmisiä kuollu jos ois ahdasta tullu.

Mut joo, musa oli ihan hyvää. Varsinki se encorena tullut Rockin' All Over The World, jota kuuntelemaan läksin. Tosin, eikös encore ainakin joskus ole tarkoittanut ylimääräistä. Veikkaan, että paluu lavalle olisi tehty vaikka ainut taputtaja olisi ollut manageri.

Mut siis joo, diggailin jokseenki. Mut en kyllä maksais, ainakaa enempää kun sen oluen siellä ennen esitystä + matkakulut.

Tänään en oo hirveesti treenannu, kävin kirjastossa kattomassa, mut ei ollu kitarakirjaa tällä hetkellä, joku perkele oli lainannut sen. En jaksanut tehä varausta, käyn kattomassa joskus ehkä uudelleen, tai sitten ostan jonku kirjan.