Projekti CDE. Joo varmasti :D

Muistan nyt ulkoa ACDEFG, tosin en muista aina mikä on mikäkin, mutta kaipa se korvakin siitä kohta tottuu, niin ei tarvi ajatella enää niin kovasti. Joitain helppoja sointuja olen saanut jopa soimaan putkeen, mutta mitään kappaletta ei todellakaan pysty soittamaan.

Introja oon harjoitellu et näppäily vähän kehittyis. Nothing Else Mattersin se osuus kun ei vielä tarvii vasenta kättä käyttää menee hyvin ja jopa nopeastikkin, olen käyttänyt sitä näppäilyn nopeuden harjoittelussa, välillä olen myös 6. kieltä pitänyt eri kohdista pohjassa, jolloin tullut vähän erilaista jne. Hurriganesin I Will Stay -soolo on uskomattoman helppo, mutta ei se silti kovin hyvin vielä mene, kuten ei mene myöskäänm Seven Nation Armyn intro, ainakaan ihan tuolta -7-7-10-7- asti. Helpommin menee tuolta alkupäästä, mutta kuulostaa toki aika erilaiselta.

Sormenpäät punottaa ja on kipeät, onneksi illalla on luvassa lepoa, nimittäin 20 alkaa John Fogertyn keikka Hartwallilla, sitä kuuntelemaan ja rentoutumaan, nyt kun kesäloma on oikeastaan virallisesti alkanut. Nyt kuitenkin paluu sointujen ääreen, huomenna voisi sitten aamupäivästä käydä kirjastossa ja lainata vaikka jonkun kitarakirjan.